Hoppa till innehåll

På mässa…

februari 22, 2013

Här kommer lite bilder från förra helgen som var mässhelg-galore och innan den här otäcka influensan satte in. (Nu är jag dock äntligen feberfri, hurra. Bara hosta och halsont kvar att kurera)
fair

Jag körde lite mer 30-tals inspirerat i en vinröd kofta med sjalkrage. En otroligt fin kofta som jag återupptäckte i vårt sortiment, hade totalt missat den eftersom man lätt blir blind och bara ser sina gamla favoriter. Den heter Hanna och finns i stickhäfte nr 7 om någon vill sticka en egen.

fair3

Upptäckte massa fint på Antikmässan i angränsande mässhall. Mycket att titta på och gissa om jag fick nostalgikänslor när jag upptäckte det här tyget hängandes i en monter. En fåtölj från mormor är nämligen klädd i exakt samma tyg, fast det är förstås ruskigt mycket mer slitet. Fint är det i alla fall, jag älskar blommigt och mustiga färger.

fair4

Hur länge har jag inte velat ha en riktig gramofon? Men det fanns inte i in budget att låta den här slinka med tyvärr. Som vanligt var det ganska höga priser. Men titta och inspireras är ju gratis!

fair5

Älskade den här picknick-väskan. Äta i naturen vill man ju göra med stil! Riktigt tjusigt!

fair6

fair7

fair8Jag gick förbi Americanas monter och pratade en stund med de trevliga tjejerna där. Hittade även där en finfin picknickkorg med alldeles underbart atomic mönster på och så fick jag en ”cherry cola” när jag var som mest behövande, det var nämligen alldeles i slutet av mässdagen och jag hade grymt blodsockerfall. Tack vare den klarade jag mig ända till hotellet där vi snabbt åt middag och gick och lade oss för att vara pigga till den sista utställningsdagen.

 
 

/Here’s some pics from last weekends fair. Allthough it’s mostly pictures from the Antiques fair instead of the Sewing fair where I actually worked. But there where so many nice thing to look at the antiques fair and the sewing fair is more about work so I totally forgot to pick up the camera there, or rather, there where so many people that I didn’t have the time to do it. The first day I did a more of a 30s style with a burgundy cardigan that I rediscovered in our collection. Now it’s a favorite. /

2 kommentarer leave one →
  1. februari 22, 2013 1:46 e m

    Alltså funderar allvarligt på att gå på Antikmässan nästa år. Verkar dyrt, men så himla fina grejor som alla har postat därifrån så känns det som för bra för att missa! Ska svara på ditt mejl strax också.

    • februari 22, 2013 1:52 e m

      Ja, gör det, men som sagt. Det är ju mest för att titta, för de har hiskeliga priser.. man vill ju fynda när man köper vintage, inte bli ruinerad. 🙂 Fast å andra sidan var inte mitt tyg (det enda jag köpte) så farligt dyrt.. Förförra året köpte jag en äggkopp för 35 kronor 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: