Hoppa till innehåll

Mirakelkrämen…

januari 29, 2013
tags: ,

handcreme2

Här hemma kallar vi den mirakelkrämen. Den räddade mina händer efter renovering och kyla som gjorde dem hemska och nu har till och med maken börjat tro på att det faktiskt finns en mening med att smörja in sig efter att den fixade en självspricka stackarn hade på tummen efter att ha snickrat och plockat ved i det kalla vintervädret. Det ser jag som ett stort framsteg. Nu följer den ständigt med i handväskan för daglig användning och nu gör det inte längre lika mycket att jag är med händerna lite väl mycket i vatten om dagarna, grejar med djuren och emellanåt slarvar lite med att ta på handskarna. Hurra för mirakelkrämen!

 
 
This is my wintertime miraclecreme for the hands. I just love it and finally my hands can live through the cold season without getting to chapped and sore… Hurrah!

4 kommentarer leave one →
 1. januari 29, 2013 11:09 e m

  Martin har den också (och annat i samma serie), och den är verkligen grym! Jag använder den motvilligt vid behov, tycker den luktar lite illa… Rekommenderas dock, trots odören, för effektiv är den verkligen!

  • januari 30, 2013 10:29 f m

   Jag tycker den luktar lite äckel-gott. Beroende på humöret kanske.. Ibland får man nästan lite mögel-vibbar av den. 🙂

 2. Kristina permalink
  februari 2, 2013 2:51 f m

  Den är grym! Och. Jag älskar doften! Det luktar jordigt mulligt och kanske lite ruttnande djungel och alldeles underbart… gillar även snusk sunkiga patchoulis, men gillar då inte alls cleant och fräääsht som parfym odör.
  Önskar jag kunde hitta en parfym som matchade hempen eller den härligt mintigt medicinska orginal Carmex doften, helt gaaalet tokig i den doften med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: