Hoppa till innehåll

På hyllan…

januari 27, 2013


hylla2

hylla

hylla3

hylla4

Idag hade jag äntligen tid att fixa och dona ännu lite mer i syrummet och snabbt har det blivit ett riktigt favoritställe i huset. På väggen ovanför arbetsbordet där jag har min symaskin sitter nu en finfin stringhylla som välbehövligt nog svalde en hel del pryttlar. Jag mixade lite med både sånt som jag vill ha nära till hands när jag syr och sådant som jag blir inspirerad av. Jag verkligen älskar gamla sybehör. Som de där kartorna med tryckknappar, tänk om designen på varor såg ut mer sådär nuförtiden. Då skulle jag bli glad. Den rosa vimpeln gjorde jag innan jag åkte på vintagemässan i Örebro förra året, först tryckte jag min logga på det rosa tyget, sedan strök jag fast ett ganska kraftigt mellanlägg för att ge stadga. Närhelst man behöver pepp är det bara att flagga lite åt sig själv. Nästan lika effektivt som att köpa tulpaner. I cigarrlådan har jag mina symaskinsnålar och asken bredvid den var en gång i tiden gammelmormors sybehörslåda. Traditionen går vidare och nuförtiden är den fylld till bredden med trådrullar, nålar och lite allt möjligt smått och gott.

 
 

Today I spent time in my sewing room putting things together. I finally mounted the shelfs on the wall above the sewing machine and filled it with useful stuff and favorites that I like to have close by. It has very quickly become my favorite room in the house and the place for may fun things to make in the future I’m sure.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: