Hoppa till innehåll

Kickstart!

januari 9, 2013
tags: ,

Efter att ha fått återhämta mig från den tokigt jobbiga hösten under julhelgerna börjar jag så smått bli mitt gamla jag igen och det känns lite som jag fått en kickstart de senaste dagarna. Härligt! Nu är det bara våren vi väntar på sen är saken biff! Så här såg jag ut idag när jag åkte till jobbet. Även om det är oömma kläder som gäller i ateljén och i stort sett bara mamma som ser mig om dagarna är det ju ganska trevligt att göra sig i ordning lite iallafall. I dag bestämde jag mig dessutom för att pensionera mina gamla arbetsjeans (ett par pace-jeans med hög midja jag köpte på Sivletto för många herrans år sedan) och ta ett par hemsydda byxor istället. Jeansen som ändå varit stadigt använda genom hela renoveringen hade både färg och stora hål lite varstans så de förtjänade att gå i graven. De här byxorna gjorde jag ursprungligen som hängslebyxor men eftersom jag inte krympte tyget innan jag sydde så blev det lite för korta i hängslena efter tvätt, så går det om man latar sig. Hängslena avlägsnades och istället fick de bli ett par ”vanliga” byxor. Tröjan är en gammal som jag sydde för några år sedan. Randigt är en favorit på tröjor och jag har mycket randigt jerseytyg i garderoben och trots det här var en gammal och sliten en så känner man sig ändå ganska piffig när man är randig som en sjöman (eller är det kanske randig som en fransman??).

jobbstass3

jobbstass2

This is my workoutfit for the day. Even if I have to wear clothes that can take some wear and tear and the only one looking at me at the workplace would be my mother it’s still a good idea to make at least a little bit effort in the morning. Just to get some energy boost on a rainy day and not deteriorate completely. The pants is an old pair that I at first made with suspenders but later on but later skipped.I love striped sweaters and I have a lot of striped jearsy fabric in my closet, this one I made long time ago and it has now become workwear. 

3 kommentarer leave one →
  1. januari 9, 2013 9:34 e m

    Snyggt!

  2. januari 10, 2013 8:22 f m

    Tack!

  3. januari 10, 2013 9:07 f m

    Stilrent! Lite franskt över det, skulle jag säga. Härligt att höra att det känns som att livet börjar komma på rätt köl igen! Lite samma sak här, har avsagt mig tidskrävande uppdrag för dansföreningen och vips så var min fritid min egen igen =) Dvs sytid… Blev väldigt lite sådan under hösten, så blir alldeles glad av att upptäcka att veckan nu rymmer några timmar för sömnad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: