Hoppa till innehåll

Vinterskrud…

december 17, 2012

På lördagsmorgonen vaknade vi av att vinden ven utanför sovrumsfönster och snön pyrde så man knappt såg mer än några meter ut på ängen framför huset. Det var tänkt att maken skulle åka och handla men vägarna var för igensnöade för att det skulle gå att ta sig fram. Men det var ändå en ganska mysig känsla att vara insnöad och sitta inne och kura vid vedspisen. Vi tog en promenad mitt på dagen för att se om den större vägen blivit plogad. Det hade den inte. Så vi pulsade tillbaka igen och värmde oss lite till. Vi ville bo enskilt sa vi under tiden vi letade hus, det var största prioritet. Enskilt blev det.  Så här ser vårt hus ut i sin vinterskrud.

snowstorm4-tiltshift-1

snowstorm2-tiltshift-1

snowstorm-tiltshift

snowstorm3-tiltshift

On saturday morning we woke up to find the world completley white. The snow cowered the road and we could’t get anywhere. It didn’t matter, we stayed inside and kept warm infront of the fireplace instead. When we where looking for houses the main thing we wanted was secluded place, secluded it is. This is how our house looks in the wintertime.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: