Hoppa till innehåll

Badrumsglimtar…

december 7, 2012

Ja det är ju fortfarande lite glest mellan inläggen här på bloggen. Jag skyller allt på post-renovering-och-flytt-traumatiskt-stress-syndrom som gjort mig helt urlakad och trött. Men här kommer en liten tjyvtitt på vårt nya badrum. Det är fortfarande lite småplock kvar förstås. Som taklister, dörrfoder och det nya fönstret som skall på sättas på plats när snickaren kommer tillbaka från sin turné i Sydamerika (vi har en snickare som även är musiker nämligen). Jag är hursomhelst väldigt nöjd med resultatet.

kran

kran2

Badrumskranen kommer från badex och badkaret som skymtar är ett Caribia emaljbadkar  med svart halvfront från IFÖ. Stilen som jag inspirerades av är det klassiska och lite strama 30-talet och jag tycker jag kommit ganska nära med lite avkall på duschhörnan där vi valde att ta två sådana där vikbara duschväggar. Kanske inte tidsenligt men praktiskt och ibland är ju praktiskt väldigt bra.

kran3

Toaletten är även den från IFÖ, inte bakelitsits men det var ju svart iallafall.. Badrumsskåpet har jag fått från mormors hus, det är egentligen från 60-talet men jag tycker det passar in på 30-talets strama linjer väldigt väl ändå. Det ska senare upp en liten hyllavsats under skåpet också, men det har vi inte riktigt uppmanat orken till att göra än. Handfatet kommer från Badex det också, liksom kranen som är i samma serie som badkarskranen.

Here’s a sneakpeak of the new bathroom. I was inspired by the  30s and think I got close to that austere look I was going for. I’m very pleased with how it turned out.

2 kommentarer leave one →
  1. december 8, 2012 8:49 f m

    Wow! Helt underbart fint! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: