Hoppa till innehåll

Verklighetsflykt…

oktober 31, 2012

Att renovera hus tär på krafterna det är ju en sak som är säker, men jag har skaffat mig en verklighetsflykt som fungerar utmärkt som ett plåster på en uttröttad själ. För mitt i allt rivande, målande, tusen saker att bestämma sig om , att tjata på hantverkare som inte kommer och ja, det vanliga som har med renovering att göra, har jag upptäckt en alldeles ny värld som jag kan gömma mig i varje kväll.  Tidigare har ju  mina läs-flykt-böcker alltid varit ”Historical romance”  men nu har jag alltså tagit ett rejält genrekliv till ”Urban fantasy”och det är ju riktigt kul. I en våg av True blood-abstinens (när ska säsong fem komma ut på dvd egentligen?) bestämde jag mig nämligen för att prova en bok i serien Immortals after dark, det är vampyrer, varulvar, häxor, älvor och lite allt möjligt oknytt (Maken retas och undrar hur många rumpnissar som är med i min serie och jag kan inte låta bli att bli uppretad, för rumpnisse-hjältar är i min värld inte alls lika hett som stora starka vampyrer, varulvar och demoner…). Den första boken tog slut i ett nafs och givetvis gav den ett enormt sug efter att få reda på vad som händer i nästa och nästa och nästa…. Det enda som är tråkigt nu är att det tar sådan lång tid (minst en vecka) för nästa boksändning att anlända i brevlådan. Hur ska jag klara mig så länge? Jag behöver ju min dagliga fix av skärplitteratur!

Renovation is hard on the soul. So much work, things to decide, worrying about not being finished in time (we gotta move in just a couple of weeks). But to save myself going crazy from stress I got myself a bandaid that works just fine. A new book-series and this time I tried the world of Urban fantasy and I like it a lot. So each night after a grueling day I can disappear into a  world of wampires, werewolf’s, warlocks and witches, the only negative thing is that it’s addictive and I have to wait at least a week until the the books I ordered online are delivered. How am I to make it? I need my daily fix of crappy (but oh so good) litterature….

2 kommentarer leave one →
 1. oktober 31, 2012 8:30 e m

  Haha, vilket fint omslag, ser riktigt lovande ut! Vill dock än en gång pusha för Julia Quinn! Har inte råd med några boksändningar själv så får hålla till godo med lite finare litteratur från biblioteket, tyvärr.

  • november 1, 2012 7:12 f m

   Visst är omslaget helt underbart! Känns lite old school sådär…Matchar innehållet väldigt bra också 😉

   Läste tvåan också för ett tag seda, men var ju kanske inte allt för förtjust i Anthony men det eftersom jag vill komma till Colins historia i kronologisk ordning så.. 😉

   Åh, nej.. Enbart fin-litteratur! :D.. men du ibland har de sånt där halv-dåligt på bibliotek också om man letar (och det gör man ju alltid).. hittade lite Judith MacNaught- Kingdom of dreams på en bibbla en gång (den är bra!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: