Hoppa till innehåll

Om majestätiska grannar..

oktober 26, 2012

Igår när vi åkte ut till huset för att lämna av linouleum-golvet som skall läggas in nästa vecka hajade jag till när jag såg en mörk skugga stå och spana inne i skogen bredvid grusvägen. När jag klev ur bilen vid huset hade han börjat röra på sig och sprang över fältet, vårt fält. Det är ganska stort så jag hann faktiskt få upp kameran innan han kommit till skogen på andra sidan. De som sålde huset sa att djurlivet var rikt och att man ibland kunde få se både älgar och rådjur dricka ur dammen som finns på gården (Man ser den från köksfönstret). Det är till att ha majestätiska grannar, för den här älgtjuren var stor och tjusig. Skogens konung skulle man nästan kunna säga. Jag är glad att han klarade livhanken under älgjakten.

 

Yesterday when we went to the house to drop of the floor that we are going to put in the kitchen next week I spotted a dark shadow in the forest next to the road. When I got to our house he’d started running through the field, our field. It’s quite big so I had the time to get the camera out before he crossed it to get to the woods on the other side. I big male in all his prime. Talk about an impressive neighbor. I’m glad he made it through the elk-hunt week that ended two weeks ago….

One Comment leave one →
  1. oktober 26, 2012 5:30 e m

    Det är jag också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: