Hoppa till innehåll

Kittad för höst och vinter….

september 20, 2012
tags: , ,

Skogarderoben blev utökad med två par nya älsklingar från den senaste skeppslasten med skor från Dkode. Lite mer vardagsko med lägre klack. De här har jag levt i den senaste veckan, de är otroligt sköna, speciellt eftersom klacken är av gummi vilket gör att man får rejäl svikt i stegen. Eftersom de är lite rejälare och gjorda helt i skinn så känns det som de kommer kunna leva i en evighet med rätt vård. Jag gillar också att de har något lite gammaldags och äventyrligt över sig, det kanske bara är mina associationer men jag känner mig lite som Rachel Weisz’s karaktär ”Evy” i Mumien när jag har på mig dem, speciellt de höga (ojoj, vad längesedan det var jag såg den filmen).  När snön kommer så kommer de höga bli perfekta med en tunn ullstrumpa i för att hålla värmen. Men tills dess är de mörkbruna låga perfekta följeslagare till pennkjol och knästrumpor. Hurra för fina skor säger jag!

Vi tar med oss alla nya skor, såväl som de gamla förstås, till Syfestivalen i Borås nästa helg. De som inte går då lägger jag ut på hemsidan i vanlig ordning.

I’ve got some new lovelies to get me through the fall and winter with dry and warm feet. I just love them with the little bit lower heel that works great for everyday wear and those high ones will be perfect with some warm woolsocks for when the snow starts to fall later on in the winter. These babies are new from the fall line from Dkode and where gonna take them (along with the others left from the other lines) with us to next weekends Syfestival in Borås

3 kommentarer leave one →
  1. september 25, 2012 1:32 e m

    SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SNYGGA!!! Skulle verkligen vilja ha de där höga… En dag. Fast inte idag.

  2. oktober 13, 2012 1:19 e m

    Vilka fina skor 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: