Hoppa till innehåll

Inspiration till den krasslige…

september 19, 2012

Så fick man den där förkylningen som jag med näbbar och klor försökt undvika genom att hålla behörigt avstånd från andra människor som ser misstänksamt krassliga ut, sprita händerna i tid och otid och inte ta i trappräcken. Men det är iallafall ingen mastodontinfluensa som slår ut en i flera veckor som den jag råkade ut för i våras. Passande nog hittade jag en guldklimp på youtube. Nämligen alla avsnitt av Foyles war! Det gäller bara att spänna öronen (det är ju otextat så man kan inte stödläsa om man hör dåligt) och njuta av mord och härligheter i bästa 40-tals miljö. Foyles war är lätt en av absoluta mina favoritserier och man får verkligen en rejäl dos av inredningsinspiration (med fina engelska stug-miljöer i nästan varje avsnitt) vilket kommer lämpligt eftersom renoveringen nu är i full gång. Så får man ju förstås en hel del inspiration till kläder och frisyrer också och det är ju alltid trevligt. Här nedan visar Samantha tillexempel upp en rackarns snygg ensemble och självklart en väldigt fin frisyr på det. Enkelt och perfekt!

 

(Klicka på bilden för källa)


So I finally got that cold that I’be been trying to avoid. But luckily I found a the motherload of Foyles war on youtube. Lots of inspiration on 40s cottage homes, precisely what I need because now being a cottage owner at last. And of course there’s a lot of quality 40s clothes and hairdo’s to eye on top of interesting murderplots. Absolutely one of my favorite shows of all time.

3 kommentarer leave one →
 1. september 20, 2012 4:19 f m

  Krya på dig och tack för tipset! 🙂

  • september 20, 2012 6:34 f m

   Tack, jag är redan på banan igen nästan. Ja, visst var det bra, önskar att någon kunde lägga ut alla ”miss marple” avsnitt också, har letat men inte hittat. 🙂

 2. september 20, 2012 8:41 f m

  Elsker Foyle’s war! Tak for tippet! 🙂

  Der ligger også 2 afsnit af Bletchley circle ude på youtube…og 2 af wartime farm – håber de bliver ved med at uploade nye afnit 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: