Hoppa till innehåll

Blommor och en fjäril…

september 12, 2012
tags: ,

Idag fixade jag en kruka med blommor och satte på trappen till huset. Det var en liten speciell känsla att ställa dit den där blomkrukan faktiskt, lite fånigt kanske men när jag satte dit den och begrundade vilken skillnad en aster och lite ljung gjorde kändes det väldigt mysigt att tänka på framtiden i det nya huset.  Det var på något sätt första steget i att göra huset till mitt. Väldigt trevligt faktiskt.

På bilen satt en fin fjäril som jag hann få upp kameran i tid  för att fota innan den flög vidare. Rikt naturliv har vi också vid det nya huset nämligen. I måndags när vi kom dit såg vi vildsvinsspår i trädgården och i somras campade fyra tranor på den stora ängen framför huset.

 

Today I made a flower arrangement for the front porch at our hose. It made a big difference and really lightened up with all that magenta colour. I got a nice feeling putting it there, sort of the first thing to make it my own home instead of someone elses. I also saw this beautiful butterfly sitting on our car. We have a rich wildlife at our new place, not only butterflies but also wild boars (saw traces of them just a few meters from our front door, scary) and this summer four cranes camped out on the big field infront of the house.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: