Hoppa till innehåll

Torsdagsfin…

september 13, 2012

Idag åkte maken och jag iväg tidigt på morgonen till Örebro för att göra ärenden (vilka tog hela dagen i anspråk och vi kom hem otroligt trötta). Jag kände för att göra mig lite extra fin och tog tillfället i akt att använda den turkosa klänningen efter mormor eftersom det var så soligt och fint ute. Till klänningen tog jag en relativt nystickad kofta i en av mammas modeller. Den är rackarns bekväm och eftersom den är rätstickad och dessutom har den där breda mudden nedtill blir den fint följsam och lagom åtsmitande mot kroppen. Det är ju nästan en nödvändighet med en tröja som accentuerar midjan när man har puffig 50-tals klänning under. De svarta glasögonen kändes givna till den stilen och för att vara extra raffig bytte jag ut det traditionella röda läppstiftet (YSL Touge pur,nr 143) till en annan favorit som jag av någon anledning glömmer bort att använda, nämligen YSL Rouge pur nummer 19. Fräck och fräsig med fuschiafärgade läppar. Det passade bra en solig torsdag som denna!

 

 

Today my husband and I got up early to go to Örebro and make errands. I took the opportunity to wear the blue dress from grandmother and to that I wore a new cardigan from one of my mothers designs. I just love how it clings to the curves and accentuates the waist. A necessity almost when one wears a 50s dress with puffy skirt. The black glasses where given to this style and to be extra colorful I wore the YSL Rouge pur lipstick in the colour nr. 19 instead of the red (143) that I normaly wear.

2 kommentarer leave one →
  1. Kim permalink
    september 15, 2012 6:36 e m

    Åh vad jag skulle vilja ha mönstret till den koftan!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: