Hoppa till innehåll

Spegelbild…

september 7, 2012

Idag är jag trött eftersom jag fick gå upp tidigare än vanligt för att maken och jag skulle hinna möta upp med sotaren vid huset (jag är ingen morgonmänniska ska gudarna veta). Det är inte bara tröttheten som distraherar, nödvändigheten att titta i varje spegelbild jag kommer åt gör också att saker och ting blir gjorda lite trögare än en vanlig dag. Igår fick jag nämligen mina nya glasögon och innan man vant sig måste man ju titta på dem så ofta man kommer åt. Som i den här finfina 40-tals spegeln som hänger i visningsrummet i Ateljén. Oputsad må den vara men man blir ändå alltid rätt tjusig när man speglar sig i den.

I got my new glasses yesterday. I think they look pretty good but then of course everything looks good in this old 40s mirror that hangs in the showroom at the studio where I work.

One Comment leave one →
  1. oktober 16, 2012 8:02 f m

    What’s up i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this article i thought i could also make comment due to this brilliant article.|

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: