Hoppa till innehåll

Allt som skall göras!

augusti 21, 2012

Jag har dålig inspiration till vettiga inlägg eftersom det enda jag tänker på är renoveringen av huset. Det är så otroligt mycket att göra och för att få grepp om det måste det sorteras upp lite antar jag. Men än har det inte blivit ordentligt sorterat i min stackars skalle utan fladdrar omkring i en salig röra och då har vi ju inte ens haft officiellt tillträde än (det sker på fredag). Hur ska det då  kännas nästa vecka då alla papper är påskrivna och det är helt och full vårt hus och det bara är att sätta igång. Badrumsrenovering, köket som skall byggas ihop, vilket sorts golv vi ska ha, hur vill jag egentligen att det ska se ut i vardagsrummet (maken har överlåtit det mesta av bestämmandet kring hur det ska se ut till mig). Sen stannar det ju inte vid inredning och renoveringen av själva huset. Jag går även och klurar på hur stallbyggnaden ska se ut, hur jag ska placera ut hagar och paddock. Vart vi ska plantera mer skog och vart vi ska ta ner skog (det är en hel del gallring som måste göras). Det vettigaste är nog att skriva upp allt och göra en lista över vilken turordning det skall göras i. Men dithän har jag inte kommit än. Det där med att köpa gård är både otroligt roligt och spännande men samtidigt rätt läskigt eftersom det är så mycket man måste tänka på. Huvaligen! Men nu ska jag inte tänka på allt läskigt, istället koncentrerar jag mig på köksinredning. Någonting åt det här hållet tänker jag mig mitt framtida kök. Ljusa färger, pärlspont och rutigt golv… Fint som snus!

(Källor till bilderna finns här)

My mind is all occupied with house related stuff and I can’t form any inspiration to write the sewing and vintagefashion bloggposts that I would like to. So much to think about and decide, what type of floor do I want in the kitchen, how to fit the old kitchencabinets we got into our kitchen, bathroomrenovation, how to remodel the livingroom… All at once and it doesen’t stop inside the house. I also spend my time thinking about where to build the stables, where to put the paddock, where to plant new trees and where to take them down. We shall need to take down quite a lot in the small area of forest since it hasn’t been done in some time. It’s very exciting to buy a new home and be a owner of a house and land, but it’s also quite terrifying to be frank. But let’s not think about that now. Instead I’ll think about retro-kitchens and how I would like my own to look like…..Something like this was my plan.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: