Hoppa till innehåll

Djuren på jobbet…

augusti 14, 2012

En härligt solig dag idag och på morgonen när jag kom till jobbet möttes jag av alla djuren på mammas gård som väntade på mig när jag kom och njöt av solen de med.

Frasse låg och solade på grusplanen nonchalant som bara katter kan.

Ruby släntrade ut ur utestallet och ställde sig och väntade. Hon väntade tydligt den där ”godbiten” som jag brukar ge henne när jag kommer (tar alltid med skrutten efter frukostäpplet som jag har på gröten).

Det var ju en väldig tur att jag hade ätit äpple till frukost och hade en smakbit att ge henne. Det finns få saker som är så bra som hästmular…. Det skulle kanske vara valpmagar då.

Bobby låg och solade på bästa solplatsen. Han hade också kunnat tänka sig lite äpple men fick inget. (Det går ju inte att dela en liten skrutt på två hästar och en hund) Men han höll till godo med ett tuggben som substitut.

Today when I came to work all the animals where waiting for me. The cat ”Frasse” was spreading out on the drive. ”Ruby” came out from the stable and waited for the treat I usually give her first thing. Of course she got the usual treat, the leftover from my morning apple that I put on my oatmeal. Horses muzzles are the best thing, the next best thing may be the bellies of puppies. ”Bobby” the dog where working on his tan in the sun, he would have liked some apple to, but got a chewing bone instead. One can’t really split an allready small piece of apple between two horses and a dog.

2 kommentarer leave one →
 1. augusti 15, 2012 6:28 f m

  Hej Olivia!

  Jag blir knäpp över allt fint du syr. Och hur cool din blogg är. På riktigt. Nu undrar jag vad du har för mailadress om man vill fråga om dina alster.

  Allt gott från Maryam

  • augusti 15, 2012 9:04 f m

   Åh, så roligt att du tycker det jag syr är fint! och att du gillar min blogg. 🙂 Du kan maila mig på retroolivia@gmail.com . Jag hoppas att jag ska få igång min webbshop med mina kläder så småningom. Men just nu är det lite fullt upp med det nyköpta huset och renoveringen. Men så fort jag fått i ordning på min ateljé så ska det komma upp en länk på bloggen till min etsy-butik där man kan handla ”RetroOlivia”-kläder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: