Hoppa till innehåll

Färgprover…

augusti 11, 2012
tags: , ,

Igår var det dags att dra igång tryck-undervisningen, det har fått stå tillbaka lite under sommaren då vi hade så mycket annat att stå i på firman och det har varit lite spretigt som det lätt blir på sommaren. Mamma har lagt upp en kursplan åt mig ( i självaverket har vi en flerårig kursplan och just den här ”terminen” är det tryck som gäller) och just nu går vi igenom hur man blandar färgprover. Alla prover ska montera snyggt i en pärm som så småningom kommer bli mitt referensverk. Jag ser fram emot att få en mer strukturerad höst, det känns nästan som att börja skolan och jag är väldigt pepp. Kanske borde köpa lite pennor och block och sånt för att främja den känslan ännu mer….

 

 

We have started the printing teaching yet again after a break during the summer. Mother (the master printer) have worked up a plan for this ”term” and we’ve started with me learning how to do couloursamples. 

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: