Hoppa till innehåll

En vacker syn…

augusti 8, 2012
tags: ,

Ikväll när hunden skulle få sin sista promenad slår en otroligt vacker syn emot oss när vi kommer ut genom ytterdörren. Den mest fantastiska regnbågen visade sig nämligen just som solen gick ned över ängarna. Jag har aldrig sett en sådan vacker regnbåge, hel och så otroligt färgrik att det knappt gick att fånga på bild. Vi stod och tittade på den en liten stund och sedan vips gick solen ned och den försvann. Förmodligen lika snabbt som den uppkom. Idag har vi annars börjat ta tag i att planera renoveringen. Det kommer bli ett massivt jobb, men det är iallafall skönt att ha lejt bort badrummet så vi kan fokusera på det andra, och så har jag hittat ett kök som jag tror kommer passa utmärkt.

On this evenings last dog walk we where met by a spectacular sight when we came out of the front door. The most beautiful rainbow I ever seen.  Completely full and packed with colour it looked enormous in the sky. I could’t get it to fit in my camera but at least this is a hint of how it looked. Today we had a meting with the plummer to talk about the starting of the renovation of our house and things are getting in motion. It’s going to be a massive job, but at least I’m glad that someone else is doing the bathroom so that we can focus on doing everything else. 

 

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: