Hoppa till innehåll

Röda Olivia-skor…

juli 26, 2012

För ett tag sedan läste jag om Evas nya skor och tyckte de var fasligt fina. Jag hade nästan glömt att Rocket Originals gör väldigt snygga skor och att jag alltid velat ha ett par. När jag så gick in och tittade på hemsidan och dessutom upptäckte att just den modellen hette Olivia. Ja, då är det ju en omöjlighet att sluta tänka på dem, det säger ju sig självt att jag måste ha ett par skor när de har samma namn som jag. Rött är ju den självklara färgen och efter lite övertalning insåg även min mor att hon borde ha ett par med (fast i svart). Eftersom de är i en bekväm men samtidigt chic modell kommer de nämligen bli perfekta att ha när vi jobbar på mässor (då man ska vara fin men samtidigt inte dö i fötterna efter flera timmar på betonggolv). Och visst är det en fin sak när mor och dotter matchar varandra med samma skor? Nu kommer jag ju garanterat använda dem även till vardags för jag är rackarns nöjd med dem. Tänk att det skulle ta sådan lång tid innan jag kom mig för att köpa ett par från Rockets, men den som väntar på något gott heter det ju. Visst är de fina?

I got my new shoes from Rocket Originals yesterday and I’m super happy with them. As the models name was Olivia I was just obliged to get me a pair. And to rationalize it further I managed to get my mother to buy a pair too because being both chic and comfy they will be great to wear when we’re working at the Syfestival-fair, it’s a nice thing when representing the company that mother and daughter match each other with the same model of shoes….

10 kommentarer leave one →
 1. juli 26, 2012 7:45 f m

  Riktigt snygga!

  • juli 26, 2012 7:46 f m

   Visst var de? Jag är väldigt glad i dem, kommer säkert beställa fler. Det var väldigt smidigt… Har varit sugen på ett par vita skor ett tag nu. Vanskligt när man har stl 41 kanske. men snyggt på sommaren…..

 2. juli 26, 2012 8:05 f m

  Jag noterade att om man som jag sliter snett på klacken så går sulan väldigt fort om man går på asfalt. Sulan är även halkig, så jag lämnade in mina för att få räfflad gummisula istället för plast eller vad det nu är.

  • juli 26, 2012 10:19 f m

   Åh, det gör jag med.. Får lämna in jag med då med andra ord. Men det får jag å andra sidan göra förr eller senare med de flesta skor jag vill behålla länge. 🙂

 3. juli 26, 2012 9:06 f m

  Fantastiskt fina! Förresten min boudoir söker modeller. Du skulle passa perfekt med din retrolook 🙂
  Har själv anmält intresse bara för skojs skull.

  • juli 26, 2012 10:21 f m

   Ja jag är stormförtjust i dem.. Åh, ja det kanske man skulle, tack för tipset 🙂

 4. Maggie permalink
  november 27, 2013 1:51 e m

  Nu är jag i valet och kvalet… Är enormt sugen på att beställa ett par. Dock finns inte denna modell kvar i rött… Men jag funderar på en annan modell i vitt. Hur upplever du att de var i storleken? Jag ligger t ex mellan 37 och 38, därför är det lite knepigt med tanke på att det förmodligen inte går att skicka tillbaka… Tycker du att de var normala i storleken?

  Tack på förhand! 🙂

  • november 29, 2013 11:19 f m

   Hej Maggie!

   Jag skulle nog säga att de är väldigt precisa i storleken. Jag har 41 och de satt som en smäck på mig. Nu har jag haft dem i hmm.. två sommrar tror jag. och de har inte töjt sig nämnvärt. Jag har nog dragit åt häl-remmen ett hål tror jag. Jag vet inte vad jag skulle tagit om jag var du, kanske den mindre storleken eftersom man ändå inte har strumpor i (fast det kan man ju förståss) och så svullnar kanske fötterna på sommaren? jag vet faktiskt inte, men de är iallafall helt normala i storleken. I värsta fall om det blir fel kanske du kan sälja dem vidare? Lycka till med skorna, jag tycker de är väldigt bra sommarsandaler med precis rätta 40-tals looken. 🙂

 5. Carin permalink
  mars 5, 2016 9:31 e m

  Åå vilka snygga! Vet du var man kan få tag på dem?

  • mars 5, 2016 9:33 e m

   De är från rocket originals, just den hör modellen har utgått men det finns massa annat fint. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: