Hoppa till innehåll

Sjömansklädd…

juli 23, 2012

Dagen till ära denna måndag valde jag en favoritklädsel. Nämligen min sjömansblus i linne som är bland det bekvämaste man kan ha på sig. Den passade ju dessutom ypperligt till den nysydda manchesterkjolen. Nästan så att de ser ut att vara gjorda för varandra. Idag är en spännande dag och vi har roliga saker på schemat därför är det ju av vikt att man klär sig både bekvämt och chict. Margerete-flätorna har snabbt blivit en frisyrfavorit den senaste tiden. Väldigt bra då man inte vill lägga håret och nu när jag rider så pass mycket hinner man ändå knappt fixa lockarna förrän hjälmen plattar till och förstör det man åstadkommit ändå. De tjusiga damerna förr i tiden red måhända utan hjälm och med lockarna intakta, men det är inget jag vill ge mig på. Man har ju bara en skalle och den ska man ju vara rädd om….

This is my outfit today. My favorite blouse, the linen sailor one together for the first time with the new corduroy skirt. I must say the match perfectly, as they where made for each other. The braids is my new favorite style. Especially since my frequent riding and wearing of the helmet spoils any pin curls I may have done anyway.  

2 kommentarer leave one →
  1. juli 24, 2012 2:39 e m

    Men det är ju snyggt med margaretaflätor! En av mina favorithårstilar också faktiskt.

  2. juli 24, 2012 6:44 e m

    Superfin outfit och frisyren är hur fin som helst på dig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: