Hoppa till innehåll

I blåbärsskogen…

juli 21, 2012

Idag tog mamma och jag en snabbtur ut i blåbärsskogen på morgonen. Ungefär en halvtimmes plock och jag hade en rejäl skål med blåbär som resultat. Det är otroligt gott med blåbär och färska är de som allra bäst. Bara att stoppa i munnen som godis eller lägga ovanpå en gräddtårta. Jag har gjort båda idag. Annars har jag haft en väldigt skön och avslappnad lördag. Sommar, sol, bärplockning och bokläsning i gräset. Väldigt fint och trevligt, det är skönt att sommaren äntligen kommit.

 

Today mum and me went out in the forest to pick blueberries. Just half an hour and this is what I got. Just enough for today, fresh blueberries are the best. Just to eat or maybe put on a cake. I’ve done both today. Otherwhise it’s been a soft and easy saturday. Enjoying the sun and the summer, reading and taking it easy. Very nice, and i’m sure glad the summer finally decided to show up.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: