Hoppa till innehåll

Lysande utsikter…

juli 18, 2012

Det går en ny kostym-miniserie från BBC på Svt just nu, efter Dickens bildningsroman Lysande utsikter och hittills är den precis vad jag hoppats på. Spöklik, spännande, vacker och välgjord. Med flertalet utmärkta skådespelarinsatser, anglofilen inom mig hurrar. Det första avsnittet har redan gått, men kan ses i några dagar till på Svtplay. Det behöver ju inte utspela sig på 30-40-tal, 1800-tals miljöer blir jag minst lika glad av och Dickens historier går ju inte direkt av för hackor vad gäller ”den engelska myskänslan” heller. Ladda upp med tekannan full av rykande hett te och kanske ett litet scone till. Nästa avsnitt går på söndag klockan 20.00, det är bara att bänka sig.

(Bild härifrån)

The new BBC drama ”Great expectations” are showing on swedish television and of course I’m happy about that. It’s all what I hoped for actually, great cast, a ghostly feeling and just the right about of suspense. 

One Comment leave one →
  1. juli 18, 2012 11:52 f m

    Den måste jag bara se! Tack för tipset 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: