Hoppa till innehåll

Bröllopskyssen…

juli 8, 2012
tags:

I dag var det sex år sedan vi gifte oss. Det är otroligt vad tiden går fort. Här är favoritbilden från den dagen (har tyvärr inte så många bra bilder förutom denna). Men en smäktande kyss på förgården till Läckö slott i ett moln av såpbubblor duger bra som minne. Vi kommer inte fira bröllopsdagen vidare mycket, en nyvaken grattispuss direkt på morgonen sedan vår sedvanliga söndagsbrunch (ägg, bacon och stekt potatis) framåt elvasnåret och så det vanliga söndagslunket resten av dagen. Jag ska klippa till en klänning som jag tänkte ut i natt och maken ska väl skriva på sin bok. Till kvällen blir det lammkotletter och så vips var den bröllopsdagen slut.

 

Today is our sixth wedding anniversary. I can’t believe it’s been six years already since that sunny day when we got married. This is my favorite picture of that day (don’t have many good pictures unfortunately.) But a deep kiss in the courtyard of Läckö Castle is pretty nice way to remember anyhow. We’re not going to celebrate much, a kiss of congratulations when we first awoke next to each other, then the usual  sundaybrunch at eleven, then I’m going to cut out a dress that I was thinking of last night and pretty soon the wedding anniversary day is at an end.

7 kommentarer leave one →
 1. juli 8, 2012 8:52 f m

  Vilken vacker bild på vackert par 🙂

 2. juli 8, 2012 9:55 f m

  Så herlig, grattis! 🙂

 3. juli 8, 2012 10:35 f m

  Grattis!!

 4. juli 9, 2012 4:02 e m

  Stort grattis!
  Vi hade också bröllopsdag i veckan, ( 3:e ) och firade det i lördags. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: