Hoppa till innehåll

En tur och retur till Värmland.

juni 12, 2012

Här kommer lite fler bilder från i lördags då vi åkte upp till Anns butiksinvigning (det är ju förskräckligt bra att jag kan använda datorn på jobbet för att redigera bilderna från kameran, annars hade jag blivit mer än lite tokig när min egen mötte sin förtidiga undergång).

Fina klänningar prydde väggarna ända upp till taket, väldigt tjusigt!

Maken hade dagen innan fått sina nya skor med posten, så han var mäkta nöjd. Det här är ungefär den enda skomodellen han kört på sedan tonåren. En del vanor går inte att bryta, speciellt inte när det gäller skodon.

Jag lyckades få Ann själv att fastna på bild även om hon hade mycket att stå i och var i gasen mest hela tiden.

Vi fick ett underbart uppträdande av den här tjejen. Clara som hon heter, sjöng alldeles ypperligt och jag lyckades givetvis bara ta suddiga bilder av det. Jag var’t väl för händförd kan väl tänkas?

Mycket fint fanns det att se på och klämma i. Det är väldigt trevligt att få tillgång till så många fina klänningar på en och samma gång. Jag synade flera stycken, för även om det inte passar så hämtar man ju väldigt mycket inspiration från att titta på dem. Jag måste komma ihåg att börja ta med mig anteckningsblock, för man vill ju inte glömma bort de idéer som dyker upp i skallen när man får så mycket inspiration på en och samma gång….

As I mentioned before we went to the opening of Ann’s new vintage shop in Karlstad on saturday. It’s turned out to be a great place just filled to the brim with lots of vintage goodies.

2 kommentarer leave one →
  1. juni 12, 2012 5:00 e m

    Åh, varför är man bara snygg på bilder man tar på sig själv? Och varför kan man inte inse att som man ser ut på bilder andra tagit är så man ser ut PÅ RIKTIGT. Haha, men jättekul att ni kom än en gång!

    • juni 12, 2012 5:28 e m

      Äh, du är ju gör-söt ju! Men det är ju klart att när någon sticker upp en kamera i nyllet att det är svårt att få till sin vanliga snygg-pose som man lyckas med hemma i lugn och ro.. Själv hatar jag när andra tar kort på mig bland folk när jag inte är beredd så jag förstår inte varför jag utsätter andra för det är väl en sadist innerst inne… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: