Hoppa till innehåll

Lördag i mobilbilder….

juni 10, 2012

I lördags var det roadtrip som gällde när maken och jag begav oss till Karlstad till invigningen av butiken Tidens melodi. Vi hade packat kycklingsallad och lättöl i picknick-korgen och stannade efter bara några mil eftersom hungern satte in tidigt.

Jag fick äntligen den där klänningen som jag nästan köpte i Örebro, Ann hade nämligen köpt upp hela lagret som det paret hade och jag fick en andra chans på den. I bilen på vägen hem satt jag och undersökte den och myste över hur nöjd jag var över att jag äntligen hade den i min ägo.

Så fort vi kom hem bytte jag från min rutiga klänning till lite bekvämare hemmakläder, det vill säga singoallablus och rynkad kjol.

Innan middagen gjorde vi drack vi en varsin av makens goda ”Belgiska blonde” och tog det klassiska tilltugget bröd med färskost och salladslök till…Väldigt gott!

Favoritskorna som jag alltid har när jag är hemma åkte på när vi kvälls-promenerade hunden. Det är väldigt praktiskt med ett par klassiska träskor, de här är dessutom äkta vara, inköpta i Leksand när vi var där förra sommaren.

Vi stod och tittade på fåren i hagen en stund i vanlig ordning. Lammen är otroligt söta där de skuttar omkring men är lite för skygga för att man ska kunna ta en närbild. De lite äldre är mer nyfiket lagda. När man närmar sig staketet kommer de fram och tittar och man får nästan lite dåligt samvete för att det är så gott med lammkotletter. Men bara nästan.

This is the saturday from my mobile. We went for a roadtrip to Karlstad to visit new opening of a vintageshop there. On the way we stopped for a car-picknick. I finally got that dress I ogled some weeks ago but didn’t buy, so happy about that second chance to get it. When we got home I changed from my plaid-dress to my usual homewear, peasant top and a gathered skirt. We did some snacks before dinner, my husbands delicious ”Belgian blonde ale” and the classic cream cheese and spring onion on bread. I later put on my at-home-shoes and went for a dogwalk looking at the cheep outside in the pen. There so cute, one almost feel bad about enjoying lamb chops so much, but only almost.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: