Hoppa till innehåll

Fredag på slottet!

juni 9, 2012

Igår var jag på Läckö-slott för att hänga Färgkrafts årliga utställning i ett av rummen där. Mamma hade packat en picknick-korg med kycklingsallad och innan vi började jobba satte vi oss ned på en bänk framför slottet och åt vår lunch. Det är alltid så underbart att åka till Läckö, det är en sådan fin mijö med det vita slottet alldeles intill Vänern och så förstås har jag ju en extra förkärlek för Läckö eftersom det var där vi gifte för snart sex år sedan.

Idag ska maken och jag slänga iväg åt andra hållet. Vi ska gå på Ann’s invigning av sin nya butik Tidens Melodi. Jag har sytt färdigt den rutiga klänningen för detta tillfälle och givetvis blev jag ju färdig bara för en liten stund sedan. För jag sparade ju självklart fållningen till sist och så när jag skulle ta på mig den märkte jag att jag glömt sy i knapparna. Men det fick jag lov att fixa lite snabbt. Här är det i sista minuten som gäller. Som vanligt med andra ord.

Yesterday my mom and me went to Läckö-castle to hang the yearly Färgkraft-exhibition. I always love to go to Läckö, not only because it’s so beautiful with the white castle next to the lake. But also because almost six years ago my husband and I got married there…. Today I’m going in a complete opposite direction, I’m on my way to visit my new friend Ann’s opening of her vintage shop. I’ll be wearing my new plaid dress that as usual got ready just in time and just before I was to put it on I realized that I forgotten to sew on the buttons…

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: