Hoppa till innehåll

Brittiskt 50-tal på burken….

maj 30, 2012

På söndag klockan 21.00 börjar det en ny serie på SVT som jag tror kan vara något, Barnmorskan i East End. Både som anglofil och retrofil brukar jag få mitt lystmäte när BBC gör  sina kvalitativa historiska serier så jag är väldigt glad att SVT köpte in den här. Den 3 juni ska jag sitta bänkad framför teven med en kopp te för det här tror jag kan bli bra…

(Bilden kommer härifrån)

 The BBC series ”Call the midwife” are showing soon on swedish television. I look forward to it and will be sure to tune in when it airs on the 3d of june.

4 kommentarer leave one →
 1. maj 30, 2012 8:08 f m

  tackar för tipset!

 2. maj 30, 2012 8:50 f m

  Ja! Tack! Barnmorska måste ju vara ett utav världens allra mest spännande yrken.

  • maj 30, 2012 9:14 f m

   Eller hur! Jag har alltid haft en otrolig fascination för de där ”kvinno-grejerna” Hade nog varit ett kul jobb, fast lite läskigt också säkert. Kan inte tänka mig något värre än att jobba då något går fel när man har det yrket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: