Hoppa till innehåll

Mot Örebro!

maj 25, 2012

Bilen är packad, naglarna är målade och håret är lagt. I morgon ska jag åka på Vintagemässan i Örebro. Det ska bli rackarns spännande och hoppen är stora på en rolig dag. Mamma följer med och vi ska sälja både vintagekläder från min mormors garderob och lite av mina egna sydda grejer. Så passar vi förstås på att ta med våra fina Dkode-skor och lite annat vi grävde fram som kunde tänkas passa in i sammanhanget. Det ska tydligen bli strålande väder och humöret är på topp efter några hetsiga dagar med att få i ordning allt. Det enda att hoppas på nu är en okej skönhetssömn trots hettan, men vi har satt upp myggfönstren (nackdelen med landet om sommaren är ju allt oknytt som flyger in så fort man öppnar fönstret) och jag har laddat med öronproppar (vi har en hel orkester med morgonpigga fåglar utanför fönstret också). I morrn bär det alltså iväg på nya äventyr och jag ska ta med kameran så jag kan föreviga det hela också (om jag kommer ihåg). Mors och hej!

Tomorrow I’m going to a vintage-fair in a town not to long from where I live, I have have loaded the car with stuff from my grandma’s, clothes made by me and lots of other small things. My mother is coming with me and I think we will have a smashing day. 

2 kommentarer leave one →
  1. maj 26, 2012 6:42 f m

    Ha en underbar dag på Retromässan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: