Hoppa till innehåll

Fullt upp!

maj 25, 2012
tags:

De senaste dagarna har det varit fullt upp och jag har varit speedad som bara den för att hinna med allt. Bland annat har det varit en intensivare period av tryck som stått på agendan. Tejp är ens bästa vän när man trycker, det är alltid minst lika stor del av förberedelse som ligger till grund om det ska bli bra. Häromdagen var jag lite för hetsig och fick totalt hjärnsläpp så jag glömde tejpa schablonen (för att färg inte ska läcka i kanterna). Så jag sprang som en yr höna i tryckrummet och försöka lösa situationen bäst jag kunde, givetvis ringde telefonen samtidigt (jag svarade inte men blev stressad ändå) och jag hittade inte tejpen (som låg mitt på bordet om man tittat ordentligt). Det blev bra ändå, men mammas ord om att man måste vara samlad och tänka sig för när man trycker ringde i öronen å det bestämdaste.  Det här är ännu en cirkelskuren kjol som jag tryckte en bård på längst ned. Det blev rätt bra faktiskt, det enda som störde mig var att färgen inte riktigt uppförde sig som jag tänkte vilket berodde på tyget (som inte var ett tryckförberett tyg, vilket innebär att det kan finnas beredningar i tyget som påverkar hur färgen lägger sig på fibern.) men på det stora hela blev jag väldigt nöjd med resultatet.

Last few days have been busy as can be. Among other things I’ve been training my printing-skills. With somewhat different results all though most turned out well, this is another circle skirt that I did whith that atomic style plate. 

4 kommentarer leave one →
 1. maj 25, 2012 8:29 f m

  Åh, är det saker du kommer sälja på vintagemässan? Ska bli så skoj att ses imorrn!

  • maj 25, 2012 10:03 f m

   Japp, har sytt för glatta livet! ja det ska bli jättekul! Hoppas vi får bord nära varandra så man kan snacka lite utan att gå ifrån allt för mycket.

   Ska du åka dit ikväll för att packa upp eller tar du allt i morgon bitti? Vi åker i morrn, har inte tid att komma ikväll och det är ju trots allt bara att hänga upp och lägga upp på bord typ. 🙂

   • maj 25, 2012 10:07 f m

    Vi åker också imorrn och sen stannar vi kvar i Örebro och går på Lindy-socialdans på kvällen som det påpassligt visade sig vara. Hade varit kul att typ fika eller äta efteråt, dock ska jag köpa en kassaapparat till min butik men det lär ju inte ta alltför lång tid. Men vi kan snacka om det imorrn isåfall. Pepp!

 2. maj 25, 2012 10:21 f m

  Ja absolut! Vi kan ju se hur det blir, jag har ju min mamma och dras med också 😉 Vi åker ju i samma bil, men vi har ingen direkt tid att passa efteråt, maken sköter djuren hemma och så.. Vi får se helt enkelt…

  Vad kul att det var lindy-dans, är ju bra att passa på. Jag är också gör-pepp! Har gått i hög-varv i flera dar nu.. Till och med så överpepp att jag råkade strykjärns-bränna en blus jag skulle stryka, ingen vintage som tur var utan en jag sytt, men irriterande som fan, ska prova att färga hela blusen så kanske märket som blev inte syns 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: