Hoppa till innehåll

Hårfilosoferingar..

maj 20, 2012
tags:

I förra veckan drömde jag en mardröm som handlade om att jag helt plötsligt upptäckte att mitt hår blivit snaggat i bak. Det var hemskt och när jag vaknade med ett ryck kände jag i håret med handen det första jag gjorde och pustade ut då jag insåg att jag hade allt kvar i behåll. I dagar satt tacksamhetskänslan över att det bara var en dröm kvar men så har jag ju en gång för många år sedan också varit med om ett hårtrauma då en okunnig frisör kapade av på tok för mycket. Det tog tid innan det växte ut och såg okej ut och sedan dess har jag verkligen gått in för att älska mitt hår eftersom jag vet hur hemskt det är att bli av med det. Igår fixade jag utväxten och bättrade på den röda nyansen lite. Även om jag bara skulle vara hemma gjorde jag dessutom pin-curls för att få de där lockarna som jag gillar bäst. Det är märkligt men det är nästan alltid så att håret blir som bäst när man bara är hemma och ingen ser det. Men då har man ju oftast mer tid och mindre press på sig att det ska blir bra så det kanske inte är så konstigt egentligen.

 

Today has been a day spent in the sewingroom. Of course I have taken some breaks, those breaks where spent trying different hairstyles. As always the hairdo always turn out the best when you’re not going anywhere. But a good hairday is great even if all one does is stay in the house. 

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: