Hoppa till innehåll

Save the date!

maj 14, 2012

Den 15 och 16 juni är det Jazzfestival i Askersund. För den musikintresserade som bor inte alltför långt bort kan ju det vara trevligt med en liten utflykt dit under de dagarna. Jag ska iallafall åka dit och digga eftersom det inte är alltför många mil till Askersund. Jag har aldrig varit där förut så jag har ingen aning om hur det är, men det var min saxofonlärare som tipsade mig om evenemanget. Har man inte möjlighet att åka dit, ja då kan man ju digga loss lite till Clyde Valley Stompers som spelar Prokofiev istället. Jag älskar deras fina kostymer, snacka om 60-tal, och snubben på banjon är ju bara för härlig.
 

 
On the 15th and 16 of June there’s a jazzfestival in a town not to long from where I live. I’m saving the date and plan to go there, in the meantime I listen to Clyde Valley Stompers to get in the groove. This kind of music is the best to listen to while sewing.

2 kommentarer leave one →
  1. maj 15, 2012 4:39 f m

    Låter skoj men är tyvärr lite långt bort. Ha en härlig dag! 🙂

    • maj 15, 2012 6:55 e m

      Jo, Askersund är ju inte riktigt i allas färdriktining. Tack! Jag hoppas på en härlig och solig dag med massa musik och utomhus-picknick! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s