Hoppa till innehåll

Stella

maj 13, 2012

Elsa har en rolig tävling som går ut klockan tolv i natt. Givetvis måste jag vara med när jag såg hennes finfina katt-brosch. Speciellt då jag har en egen älskling som verkligen känns som brosch-material. Stella undrade allt vad det var jag gjorde när vi gick ut i trädgården och jag fick henne att sitta på olika ställen i trädgården så jag kunde fota. Men som den lydiga hund hon är var hon väldigt en tillmötesgående modell och gav mig chans att föreviga några av hennes ståtliga Grand Danois-poser. Men så brukar hon ju för det mesta se ståtlig och värdig ut. Det ligger i hennes natur som den dam hon är antar jag och trots att hon är gammal har hon all sin skönhet i behåll. Det här är mitt bidrag till tävlingen, sen gäller det bara att hålla tummarna att Stella går vidare. Hur som helst är hon i alla fall den finaste av alla i mina ögon.

 
 

Elsa’s having a competition on her blog that ends tonight. And when I saw here great cat-brosch of course I had to make an entry with my own sweetheart. So therefor I went out in the garden this afternoon to shoot some pictures of Stella. She was quite curious to why I wanted her to sit still in different places trying to get a decent background to her lovely profile. But she was a great sport, and the best model ever. 

5 kommentarer leave one →
 1. maj 14, 2012 1:10 e m

  Stella är en stjärna. Klart du borde vinna.

 2. maj 18, 2012 1:55 e m

  Underbar bild Olivia. Stella är verkligen en stilig dam! Önskar att jag haft möjlighet att ge bort fler broscher! Kommer du på nästa träff i Stockholm? Vore roligt att ses igen:)

  • maj 18, 2012 4:19 e m

   Åh, tack! Ja det tycker jag med.. Nej jag tror inte jag kan komma upp till nästa träff tyvärr. Har inte helt bestämt med det lutar iaf mot det. Men det vore ju väldigt roligt att ses igen, det tycker jag med.. Ja, jag får klura lite till om jag kan få ihop det helt enkelt. Måste kolla lite i den månadens budget också 🙂

   • maj 19, 2012 9:27 f m

    Det visar sig att jag kan komma upp iallafall! Jag ser väldigt mycket fram emot att ses igen! Kul! Det var ju bra att jag insåg att det skulle gå att lösa ändå. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: