Hoppa till innehåll

Lycka i form av persikofärgat rayon!

april 28, 2012

I går fick jag paket med posten, det var ett tyg som jag budade hem från Ebay och som äntligen kommit hem till en förväntansfull Olivia som skuttade hem från brevlådan med den fina vinsten i famnen. Lyckan var stor när jag fick se hur fint det var i verkligheten. Nog för att jag anade att det var tjusigt från bilden på Ebay, men verkligheten överträffade allt. Jag är mäkta förtjust i rayon av den här slinkiga typen som de gjorde förr, den sinnliga känslan när det glider under fingrarna är verkligen helt underbar. Så var det dessutom  persikofärgat med ljuva liljekonvaljer på och flera meter så det räcker till en klänning och kanske mer.  Tro mig när jag säger att jag är euforisk, sådär man bara kan bli att ett riktigt fint fyndat tyg, för det kostade inte många slantar heller. Men det här tyget kommer förstås få ligga på hedersplatsen i mitt tygförråd ett bra tag innan jag syr något av det. För det här är en karamell som jag gärna håller på ett litet tag, på så sätt räcker den ju längre….

 
 

I got this fabric in the mail yesterday. It’s from ebay and I just love, love, love it. That feeling of the old type of slinky rayon is one of the best fabric-feels ever. Cool and heavy it glides under the fingers like liquid. And it’s peachy pink aswell, oh joy!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: