Hoppa till innehåll

Tuta i luren…

april 23, 2012


 

När jag berättade för min saxofonlärare vad jag var intresserad av för typ av musik tog han bland annat fram den här låten. Här har jag något att bita i kan jag ju erkänna, om jag någonsin kommer upp i samma tempo som de här grabbarna kör så är jag omåttligt nöjd. För det här svänger ju så det heter duga… Så får jag förstås också träna upp min improvisation rätt många snäpp för att komma upp i den här ligan, men det är ju alltid bra att sikta högt. Tills jag kommer dit har jag iallafall rackarns skoj, tänk att jag hade glömt bort hur kul det är att tuta i luren…
 
 
When I told my saxophone-teacher what kind of music I liked he took out the notes for this tune. If I ever get up to the caliber of these guys I’m happy as can be. And until then I’m having a great time, I can’t believe I forgot how much fun it is to play the saxophone.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: