Hoppa till innehåll

Arla morgon….

april 21, 2012

Det finns inget finare än tidiga morgnar när solen precis gått upp då luften känns sådär krispigt fräsch och endast fåglarna som kvittrar i träden är vakna. Att gå ut då (i bara nattlinnet, med kappan över för att hålla kylan borta) och få uppleva naturens skönhet samtidigt som Stella nosar runt i godan ro, det är en verklig sak att värdesätta och en väldigt bra start på dagen. Sen är det ju förstås ännu härligare om man efter hundrastningen kan gå in igen och lägga sig i sin varma sängen och ta en liten tupplur och veta att man inte har någonting planerat på hela dagen och kan precis vad man känner för hela dagen.

 
 

I just love the early  mornings whem when the air is crisp and clean and only the birds are awake. I take my wintercoat over the nightgown and walk out with Stella that roams free in the garden.  

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: