Hoppa till innehåll

Knappeli, knappeli, knapp!

april 18, 2012

Jag trillar ständigt dit. Trots att jag har tusentals förmodligen så finns där alltid ett behov av ännu fler. Jag talar naturligtvis om knappar. När jag märkte att min favorit knapp-källa på ebay började få mindre i sitt sortiment av vintage-knappar så kände jag att jag var tvungen att passa på medan de fanns kvar. Så det blev en laddning till. De kom igår och i vanlig ordning är de fina som snus. Nästan för fina för att användas. De röda är nog min favorit, de har en sådan härlig lyster som små karameller nästan. Det är samma knappar som det fick bli i den prickiga blusen, jag är glad att jag köpte de som fanns kvar. Sen är ju förstås de gula också väldigt fina, och de blåa och de aprikosa och de små bruna blommorna. Ojojojoj, vilken knappfeber jag får när jag plockar med mitt nyförvärv.

 
 

I have an apparent obsession. I just can’t get enough buttons, even though I probably have more than thousand I still need more. These are from my latest ebay-purchase. A lovely bunch of 40s plastic buttons and I just get button-fever when I look at them.

2 kommentarer leave one →
 1. april 18, 2012 8:12 f m

  De gula är jättefina, det är den färgen jag tycker är svårast att hitta av, vackra gula. Gillar den där lite smöriga gula, eller krämiga, eller vad man ska kalla den. Gul med lite smuts i 🙂

  • april 18, 2012 11:16 f m

   Ja krämgult är väldigt fint, lite lättare att bära än alltför grilligt citrongula toner…
   Här är länken till den säljaren om du vill titta på fler knappar, de där gula är dock tyvärr slut. Jag ”råkade” köpa upp de hon hade. 🙂

   http://stores.ebay.com/clovercraftsandcurios

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: