Hoppa till innehåll

Gammalt…

april 18, 2012

Jag insåg just att trots att jag tänkt mig att det här ska vara en blogg där sömnaden ska få det största utrymmet så har jag inte hunnit få så mycket färdigt sedan jag bytte bloggnamn. Det har varit mycket jobb med annat helt enkelt. Men då kan det ju vara lämpligt med en liten länk till det jag gjort och dokumenterat för den gamla bloggen. Här kan man titta på det om man vill.

 

När jag kommer hem från jobbet ikväll får jag allt ta mig tid att göra färdigt lite av det jag har på gång just nu så det kan bli lite nya bilder här snart också. Först på tur är en rutig klänning med inspiration från Mad Men-Joan. Nu när jag har rött hår som hon så tänkte jag att jag minsann borde sy mig lite schyssta åtsmitande klänningar också.
 


(Bild härifrån)

 
 

Here is a link to things i’ve made in the past, I realized that post about things I’ve made was running a bit low and this being a sewing-blog and all. So why not go back to the old blog for some pictures while I make new stuff to show off.

2 kommentarer leave one →
  1. april 18, 2012 10:06 f m

    Joan är så snygg! Har börjat kolla säsong 5 nu. Hon är ju verkligen ens favorit alltså!

    • april 18, 2012 10:38 f m

      Ja visst är hon. Det är nog den snyggaste kvinnan genom tiderna. Skönt att de börjat visa Mad Men på tv igen så man har något att se fram emot att titta på….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: