Hoppa till innehåll

Njuta av solen…

april 14, 2012

Det känns allt lite märkligt att det tydligen ska vara snöstormskaos i Stokholm samtidigt som jag sitter på balkongen och njuter av en alldeles härligt solig dag. Men 30 mil kan ju ibland göra skillnad och just idag är jag väldigt glad över det. Lördagen har gått i lugnets tecken. Jag började med att läsa en härligt dålig bok och dricka te. Sedan var det dags att baka kakor så man står sig för veckans kaffepauser. Så förstås har jag varit ute och glatt mig åt det soliga vädret. När jag skrivit klart det här skall flera timmar ägnas i syrummet, ända tills ikväll då maken och jag ska tillaga varsin biff med haricot verts och vitlöksmör till middag följt av filmkväll då vi ska se ”Ryttare i Blått”. En utomordentligt trevligt lördag med andra ord.

Idag har jag på mig min favoritskjorta i grön flanell som jag sydde för något år sedan, den senapsfärgade lamullskoftan är ett Etsyfynd (också en storfavorit), solglasögonen köpte jag på lindex när de hade den där 50-tals driven för några år sedan. Den blå chiffon-scarfen om håret är i siden från Simbra Siden (jag avskyr polyester-sjalar, här duger bara siden om det inte är fråga om en bomullsbandana förstås)

 

 

Today I spent a great deal outdoors enjoying the sun and thinking about ”the stockholmers” that apparently have a great deal of snow and chaos today. 300 kilometers can mean a great difference in weather and happy about that am I. I am wearing my favorite flannel shirt that i made about a year ago together with my favorite lambswool cardigan (an Etsy-find). The glasses I got from Lindex a couple of years ago when they had a special 50s-line. After Im done writing this I will spend the rest of the day in my sewingroom. A lovely saturday indeed.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: