Hoppa till innehåll

Nya färger och gamla…

april 9, 2012

Med den nya hårfärgen känns det som gamla färger blir som nya. Även om jag alltid älskat färger så känns det som om flera av favoritfärgerna helt plötsligt blivit bättre. Som rosa till exempel. Jag insåg inte vad en färg kan lyfta fram en annan. Det djuprosa läppstiftet (YSL, rouge pur nr. 19) är än mer färgsprakande och puderrosa blir pudrigare…För att inte tala om färger som jag ratat förut som helt plötsligt får en helt ny chans. Turkost, lila, grönt… Våren kommer att bli en riktig färgbomb om jag får bestämma….

Den rosa klänningen är hemsydd (bland det första jag sydde), Sjalen är en pudersosa sidenchiffon köpt hos Simbra Siden, armbanden är bakelit från Etsy, örhängena har jag gjort själv av vintageglas-cabochoner

 

I am discovering and rediscovering several colors with the new hair. Powder-pink is more crisp and hot pink is even hotter. I didn’t realize how much colour can bring out other colours. I decree this spring to be a colourbomb.

8 kommentarer leave one →
 1. Emma permalink
  april 9, 2012 11:12 e m

  Rött hår är så jäkla snyggt! Väljer det själv också så det är ett bevis för mitt smicker 🙂

  • april 10, 2012 6:22 f m

   Ja, jag förstår inte att jag inte insåg det tidigare. Inget ont om brunt hår, det kan ju vara hur fint som helst. Men rött är allt lite mer spännande.. 😀

 2. Katrin permalink
  april 11, 2012 4:38 e m

  SÅÅÅÅÅÅ SNYGG, du ser coolare ut!

  • april 11, 2012 6:10 e m

   TACK!! Jag är väldigt nöjd med att vara rödhårig.. Gött att man ser coolare ut också 😉 Man vill ju inte va en tråkmåns. 😉

 3. april 14, 2012 2:21 e m

  Väldigt klädsamt! Är själv väldigt förtjust i kombinationen rött hår och ljust puderrosa, för att inte tala om i stort sett alla varienter för grönt.

  • april 14, 2012 2:41 e m

   Tack! Ja det är som en helt ny värld som uppenbarar sig nu med ny färg på håret..

 4. april 14, 2012 4:40 e m

  …de som säger att rosa och rött skär sig förstår ju ingenting ; ) och är ena stackars mesproppar! Det är ju såklart superduperfint och en spännande och lite syndig kombination. Grönt känns helt självklart till rött hår och även vissa blåa nyanser…
  Fina rullor du gjort och en riktig drömkulör på håret

  • april 14, 2012 7:03 e m

   Ja verkligen. Samma med att man inte skulle kunna ha rött som rödhårig. Jag får lite tankar på bordell-madamen Belle i Borta med vinden, hon hade ju flammande rött hår och schyssta rosa tillbehör har jag för mig. 🙂 Sen kan man ju tänka lite på miss Kitty i den gamla serien Krutrök…. Idel bordell-mammor som jag förknippar med rött hår tydligen..

   Tack! Ja, de blev bra.. Var faktiskt lite lättare att forma håret efter färgningen.. Sen så märker jag att jag blivit lite mer benägen att greja med det nu när det är en roligare färg. 🙂 Hoppas det håller i sig med så jag inte latar till mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: