Hoppa till innehåll

Presenter..

april 4, 2012

I måndags då jag kom till ateljén fick jag en påsk-present av Maria som jobbar som stickerska på firman. Hon hade varit på loppis i helgen och sett armbandet som hon trodde jag skulle gilla. Det gjorde jag verkligen, inte bara för att det var jättefint utan för det härliga att få en present bara sådär. Eftersom jag också tror på oförhappandes presenter fick maken en ny tygpåse med tryck på som han kan att bära sina biblioteksböcker i. Mamma håller på att utbilda mig i hur man blir en mäster-tryckare och den första schablonen vi gjorde var med en bild på en motorcykel. Det råkar vara en Triumph Bonneville, samma som maken kör. Jag tog en bild på motorcykeln och ändrade om den i Photoshop för att den skulle funka till ett enfärgstryck. Man får börja med den enkla. Men jag är väldigt pepp på att utveckla tryckandet ännu mer för det är rackarns kul.

 
 

When I got to work on monday Maria, the woman that knits for us gave me this bracelet as a easter-present. She found it at a fleamarket and thought it would suit me. I just love small presents like these, the really makes one feel precious. As a believer of presents I in turn gave my husband a new  fabric bag with a print of his motorcykle on. My mother is training me in how to be a printer and we started out easy with this one colour print. It’s very fun to print and I look forward to cranking it up a notch.

2 kommentarer leave one →
  1. april 5, 2012 7:30 f m

    Stilig hoj! Vackert armband och duktig och kreativ kicka!

    • april 6, 2012 12:18 e m

      ja den blev bra! har planer på att sy mig en cirkelkjol och trycka hojjar längst ned som en bård… kan nog bli lite häftigt.. ja armbandet var fint det med, gult är alltid schysst, lagom till påsk också. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: