Hoppa till innehåll

Klänningsinspiration…

mars 29, 2012

När jag behöver inspirera mig tittar jag gärna i någon av mina blädderböcker. Det är avslappnande och trevligt och även om jag aldrig syr något som exakt liknar plaggen jag tittar på så triggar de ändå igång inspirationen på bästa sätt.. Jag har bestämt mig för att öka på klänningbeståndet i min garderob (har ju tidigare varit mycket för blusar och kjolar). Så vad passar inte då om att titta på gamla Sears-bilder på klänningar…Här har vi några från mitten av 1940-talet….

 

 
 
When in need of inspiration I turn to old fashion pictures, these are from Sears mid 40s and collected in this book from a great series. I’ve decided to make more dresses this spring and summer, and what better way to get inspired to do so than to look at these beauties….

4 kommentarer leave one →
 1. Monika permalink
  mars 29, 2012 10:05 f m

  Den randiga är verkligen superfin med de där fickorna! Jag gillar inte när det är knäppning ända ner framtill, men annars är den perfekt.

  • mars 29, 2012 11:26 f m

   Ja den är jättefin, håller med dig om knäppningen, brukar också föredra när det bara är upptill..

 2. mars 29, 2012 5:13 e m

  Åh – omlottklänningen med den vita kragen och manschetterna kallar på mig.

  • mars 29, 2012 8:33 e m

   OOh, ja, det är en av mina favoriter med, en påminnelse om att jag måste ta mig i kragen och sy en omlottklänning å det snaraste. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: