Hoppa till innehåll

Söndag

mars 25, 2012

Denna soliga söndag åkte maken och jag hem till mamma och vi grejade lite med hästarna. Ruby och jag kommer väldigt bra överens, hon är en fin häst som gillar när man gullar med henne och när jag ryktade henne i den varma vårsolen såg hon nästan ut att bli lite sömnigt slö på ögonen. Hon har fortfarande kvar lite av den raggiga vinterpälsen men snart kommer det vara fällt och hon kommer glänsa som flytande koppar när hon rör sig. Det finns få saker som är så härliga som att stå bredvid en häst och kela med den och dra in särpräglade doften. Hästar är nog de djur som doftar allra bäst, det är solsken och natur och något alldeles särskilt som bara finns hos hästar…Jag älskar verkligen hästar, finare djur finns inte. Om man nu inte räknar Stella som ändå hamnar högst på favoritlistan.

 

Efter häststunden gick vi in och åt våfflor, det är ju trots allt våffeldagen och det gick oss inte förbi. Eftersom vi inte har något våffeljärn så får man dessutom passa på att äta extra mycket när det bjuds hemma hos mamma. Givetvis åt jag lite för många, men när ska man inte göra det om på våffeldagen kan man ju tycka.

 

 

Today we went home to my moms house. Cuddled with the horses, Ruby here is my favorite. She loves to be groomed and I love just to stand and smell her sweet face. After taking care of the horses for some time we had waffles. Today is the waffleday here in Sweden so it seemed appropriate.

One Comment leave one →
  1. mars 26, 2012 11:04 f m

    Det låter som att du hade en bra helg! Själv var jag på andra helgen på Detaljsömnadskursen och lärde mig en hel massa nya saker. Det var jättekul, men vi saknade dig. I ärlighetens namn var det rätt många deltagare (vi var tio eller tolv, så det var maxat) som inte var så roliga. Christine och jag skämtar och har oss mest hela tiden och det var vi ganska ensamma om. Du hade behövts där för att stärka oss!

    Annars vet du att jag håller med dig på hästfronten. Ser fram emot helgen som kommer, då min femåring och jag ska på hästkurs. Han ska få rykta (jag ska få kamma hästen, mamma!), mata, gosa och så rida lite. Vem ser mest fram emot det? Han eller jag?

    Kram på dig! / Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: