Hoppa till innehåll

Sol och vår…

mars 24, 2012

Jag kan inte nog glädjas över att våren äntligen är här och solen strålar. Idag har jag suttit och lapat i mig sol på balkongen så fräknarna på näsan kommit fram och i krukan bredvid mig har gräslöken börjat komma upp. Det är fantastiskt varje år och det är inte för inte som våren är min favoritårstid. Det är inte bara ute som våren frodas, jag tog med mig ett knippe snödroppar in och satte i min sötaste vas. Jag har faktiskt inte plockat snödroppar förut eftersom det är en blomma som gör sig så fint orörda i rabatter. Men bakom huset i fårhagen växer det snödroppar så det knakar, då är det ju synd och skam att inte plocka med sig lite av dessa fantastiskt vackra och skira blommor så man kan njuta av dem när man sitter till bords.

 

 
 

The last few days has been all about sunshine and spring is finally here. This morning I sat on the balcony with the sun warming my face and making my freakles show and I picked some of the snowdrops that grow in abundance in the meadow behind the house so that I can enjoy them sitting on my kitchentable looking all pristine and sweet.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: