Hoppa till innehåll

Blue suede shoes…

mars 23, 2012

Ja, det är ju mycket med skor i min hjärna speciellt just nu då höstens modeller snart skall beställas. Dkode har dessutom börjat göra herrskor också och givetvis ville vi provköra dem lite. Jag fick mig ett par finfina blå som kommer bli perfekta att möta våren i. Maken min blev mäkta avundsjuk på den fina färgen då han valde brunt istället för blått när det var dags för att beställa förra hösten. Inte för att hans bruna var fula. Självklart inte, men gräset är ju grönare på andra sidan, eller blått som i det här fallet. Det är första gången på länge som jag har 39 i skostorlek, men eftersom det egentligen är herrskor fick jag gå ner två storlekar för att de skulle passa. De här kommer bli ett bra komplement till mina svartvita saddle shoes när man inte känner för högklackat. Det bästa är att de inte bara är toksnygga, de är även ruskigt sköna… Ännu en gång är jag otroligt glad över att vi kommit i kontakt med det här märket och hade möjlighet att köpa in skorna till firman, inte minst för den högst själviska önskan att ha en outsinlig källa av snygga, välgjorda skor som annars kan vara lite kluriga att få tag på.

 


 
 

These are my new blue suede shoes. Dkode have started making man-shoes and we decided to try some modells. I am totally in love with these and they will serve a good option for my classic saddles for those times when I don’t want to wear heals.. Once again I’m grateful that we came across the Dkode brand and that we had the opportunity to retail them. Not only because they make a good compliment product for the rest of our stuff but also because it means that I have a never ending source of grand shoes that are hard to get hold of in other ways.

2 kommentarer leave one →
  1. mars 24, 2012 9:13 f m

    Så snygga :)) Det blir härligt att möta våren i dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: