Hoppa till innehåll

Kräma på!

mars 21, 2012

Jag älskar krämer av alla dess slag och när man hittat en riktig guldklimp ja då är det extra härligt. Just nu har jag en ny favorit som jag vill tipsa om. Jag blev själv tipsad om den av en vännina som använde den som handkräm och jag kunde ju inte låta den rekommendationen gå mig förbi. Så jag klickade hem en tub och de där torra vinterhänderna blev ett minne blott. Det var faktiskt så att mina händer, nagelband och naglar var i ett sorgligt skick för någon månad sedan bara, sådär att man helst vill gå med händerna i fickorna mest hela tiden. Ett resultat av kall vinter och ett jobb då man är mycket i vatten med händerna. Men utan att låta som en fånig reklamfilm så försvann det ganska snabbt när jag väl hittade en denna mirakelkräm att smörja mina stackars tassar med. Skin food från Weleda. Den gröna lilla tuben är perfekt att ha på nattduksbordet eller i handväskan så man kan kräma på närhelst behovet infinner sig. Jag rekommenderar å det starkaste!

 

 

I’ve got a new favorite miracle cream. For dry hands and cuticles or anywear on your body that needs a bit of TLC.  My hands where in real bad shape before this because of the cold winter weather and the fact that my hands get wet all the time at work. Made from all natural stuff and no mineral oils it has made me a real happy camper. I really recomend it! 

2 kommentarer leave one →
 1. mars 23, 2012 6:12 f m

  Åh ja, denna är jätte bra! Jag använder den tom i ansiktet när det är som kallast under vintern. Typ som en mask, den gör underverk på ett torrt vinteransikte!
  Du ville veta lite om permenenten och färg. Jag rekommenderar inte att färga håret innan permenenten. Inte för att det tar jätte mkt skada, utan pga att permenentvätskan har en rensande effekt på håret. När jag gjorde min permenent försvann nästan all svart färg, hihi. Du kan ju gissa hur det såg ut. Sen la jag i en toning tre dagar bara för att va mer skonsam mot håret. Hoppas du blivit klokare 🙂

  • mars 23, 2012 10:05 f m

   Ja jag älskar den.. Kommer verkligen bli en stapelvara i krämskåpet..
   Ah, jag förstår, gör nog så att jag väntar med permanent. är ju ändå rätt trevligt med raka frisyrer med som valmöjlighet.. väljer ju hellre ny färg än lockigt.. så kanske det blir aktuellt att göra en permanent senare vid tillfälle bara för att tona det senare som du gjorde.. Tack för råden! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: