Hoppa till innehåll

Röda naglar…

mars 20, 2012

Idag hade jag lite tid till övers då jag är hemma från jobbet i sällskap med min onda hals och då passar det ju utmärkt att pigga upp sig med lite manikyr. Jag provade en ny sak som jag velat testa länge och det var att göra den där klassiska halvmånen vid nagelbasen. Det var ett vanligt sätt att lacka naglar på 40-talet och jag förstår inte varför jag inte gjort det tidigare. Det var lite pilligt att få till det på frihand och kanske lämpar sig allra bäst på lite längre naglar men jag är ändå nöjd med stilen.  Mitt favoritmärke vad gäller nagellack är Essie, det lönar sig att satsa på lite bättre kvalité  har jag märkt då jag inte är en stor fan av chippat nagellack och jag tycker verkligen att det håller bättre än budgetalternativen. För att få lacket att hålla är det ju dessutom en stor fördel att köra på både underlack och överlack. Den här gången valde jag färgen Essies Fishnet stockings, ett klassiskt kallrött cremelack som jag fick av min kära syster i julklapp. En väldigt fin färg och en favorit just nu.

 

I did some manicure today and tried ”the crecent moon style”. I have wanted to try it for a long time but never gotten around to do it for some reason. I like it a lot. The colour of the nailpolish is Essies ”Fishnet stockings” a coolbased red that really goes with anything.

2 kommentarer leave one →
  1. mars 20, 2012 6:28 e m

    Vilken läcker färg!

    Angående permenenten så är jag verkligen så himla nöjd! Håret har en helt annan formbarhet och framförallt hållbara lockar. Gör en klipp innan och köp hem en bra inpackning i förebyggande syfte för frissigt hår. Eller pomade 🙂

    • mars 20, 2012 8:11 e m

      Åh, kanske borde investera i en permanent då.. Ska prata med min frisör om saken… Tusen tack för info’n. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: