Hoppa till innehåll

Med en enkel tulipan…

mars 12, 2012

Tulpaner är min absoluta favoritblomma. Enkel, tjusig och så det där härliga ljudet av krispiga blad när man samlar ihop buketten i händerna… Jag samlar på mig vårkänslor överallt just nu och tulpaner i en vas på det lilla bordet bredvid sängen gör att jag vaknar med ett leende på läpparna.. När vi väl hittar huset som vi letar efter är plantering av tulpanlökar en av de första saker jag tänker ta i tu med i den framtida trädgården. För att få ha egna prunkande tulpanrabatter om våren, det är ju livskvalité att se fram emot om något!

 

 
 
I just love tulips. It’s all about spring for the moment and waking up to a pretty tulipbouqet standing on the little sidetable next to the bed is a great source of spring feeling. The first thing I’ll do when we find that house the man and I’ve been looking for is to plant tulips in the garden..I just can’t wait to have a garden full of tulips….

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: