Hoppa till innehåll

Min vårkärlek, Mable..

mars 7, 2012

Det finns inget så underbart som skor. Igår blev jag alldeles underbart förtjust i denna nya modell som vi fick hem till firman. Jag jobbar ju med min mamma i familjeföretaget och vi håller på med lite allt möjligt. Främst färgar vi garn och säljer färger för textil. Men inte bara det, vi tar även in ett litet antal skomodeller från en liten skofabrik i Portugal. Det är väl kanske främst för att vi väldigt gärna vill kunna köpa skorna till oss själva men så passar de ju faktiskt in lite med våra tröjmodeller och stilen på våra garner så varför inte kombinera nytta med nöje? Vi brukar få dem lagom innan Syfestivalen men i vårens försändelse blev det några eftersläntrare. De kom igår och jag blev totalt förälskad. Jag har alltid velat ha den här typen av skor och äntligen, äntligen har jag det. Det var bättre än vilken penicillin-kur som helst. För visst vill man vara på benen om fötterna får se så här tjusiga ut. Jag låg i sängen med dem på fötterna en lång stund och gladde mig åt att de kom i tid innan vi ska gå på Svansjön. Det kommer bli ett bra tillfälle för att inviga dem. Det här är Mable!

 

(Om någon är intresserad av att köpa ett par är det bara att maila mig på olivia@fargkraft.com. De kostar 1200, är helt i läder och mocka, fodrade med getnappa och har en helt underbar läst som verkligen stöttar foten vilket gör dem otroligt sköna. En riktig kvalitétsko med andra ord. Finnns än så länge kvar i stl 38-41, men vi tar ju in väldigt få så det är inte många kvar).

 

 

Yesterday we got the rest of this springs shipment of shoes. I work with my mother in the family business selling dyestuff for textile and hand dyed woolyarns, but thats not all we do. We also have a small amount of Portuguese quality shoes on retail. Mostly because we want to be able to purchase them for ourselves, but also they quite fit the profile of our knitting patterns and yarns. We usually get the shoes in time for the springtime fair, the sewing-festival that was two weeks ago. But this time there was one model that got delayed. It came yesterday and I’m in love. I always wanted shoes like this and finally I do and just in time for our pending stockholm-trip to go se ”Swanlake”. This sure was the best medicine for getting rid of the flu, I laid in bed yesterday evening with these beauties on my feet and just could’t help myself from smiling. The model is called ”Mabel”, very proper name for the style, and I’m just so in love with ”Mabel”. 

4 kommentarer leave one →
 1. mars 7, 2012 7:01 e m

  Ojojoj. Vilka skor. Helt underbara! Vill ha – men har inte pengar i dagsläget. Men jag ska definitivt komma ihåg att ni också säljer skor, för dem blev jag helt kär i!

 2. mars 7, 2012 7:11 e m

  Hehe, ja visst är de fina. Jag är helt kär i dem. Vi köper in några modeller varje vår och varje höst. Så det är bara att hålla utkik. 🙂

 3. mars 9, 2012 10:45 f m

  Jamen åååh de var ju jättesnygga! 🙂 Vad kul att ni säljer skor! Ska jag hålla utkik efter. Får ni in i stl 36 om man beställer?
  http://www.onedreamycloset.se/

  • mars 10, 2012 9:45 f m

   Ja visst är de fina! Vi har inte tagit in stl 36 än så länge eftersom vi ville mjukstarta lite. Men jag ska fråga chefen a.k.a mamma hur vi kan göra. Vi kan ju kanske göra det till nästa gång vi beställer om du är intresserad. De är väldigt fin kvalité så du blir inte besviken. Vi ska kolla in höstens modeller i veckan och då kan jag passa på att fråga om de har den där modellen i restlager nere i Portugal. Eller om det kommer en liknande med höstens modeller kunde vi ju kanske ta den i en 36a också.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: