Hoppa till innehåll

Vinterdagar i vardagsrummet..

februari 7, 2016

Nu under vinterhalvåret spenderas nästan all tid i huset i vardagsrummet. Så fort det börjar likna sommar glömmer man sen av vilket trevligt rum bara för att återupptäcka det igen när det börjar bli ruggig höst igen och man vill krypa upp i soffan framför en värmande brasa.

7feb16

På morgonen tänds en liten brasa och jag försöker leka pojken trött nog för att gå med på att ta sig sin förmiddagslur.  När pojken sover försöker jag sova också, även om det knappt hinns med innan han vaknar igen.. Sen finns det ju så mycket annat man vill hinna göra också…7feb162

Ifall andan skulle falla på har jag både inspirationsböcker och stickningen redo..Nu har jag bara några futtiga centimeter kvar på min victory-jumper nu så det skulle ju vara fint om jag fick till det att få den klar innan det blivit sommar igen och det blivit för varmt för stickade ulljumprar… 7feb163

Det här är det enda rummet vi inte renoverat än. Vi spar på strukturtapeterna till en annan dag, med lite allehanda tavlor på väggarna tänker man ju knappt på det längre…

7feb164

Insatsen i öppna spisen är en av de bästa grejerna vi köpt till huset. Så himla bra uppvärmning och man får otroligt mycket värme för för lite ved. Sen är det ju förstås det mysigaste någonsin med en sprakande brasa när det är ruggigt och kallt ute..

7feb165

/ The livingroom is the best place to be now in the winter. I always forget how cozy it is when its summer only to realize it again when the cold autumn weather makes one want to cuddle up in the sofa infront of the fire…/

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: