Hoppa till innehåll

Lite sväng som livar upp!

januari 28, 2015

Just nu lyssnar jag mycket på Artie Shaw, det åker på så fort jag sätter mig i bilen för att åka till jobbet eller när jag har en ledig stund i syrummet.. Både för att inspirera mig eftersom jag har några låtar som han spelar i saxofon-läxa just nu men även (såklart!) för att det är sånt härligt lagom ”smörigt” sväng. Här kommer två favoriter från en inspelning från 1938! (Gillar den främre raden av saxofoner extra mycket, speciellt när de ställer sig upp och kör i Beguine the beguine. Som balsam för öronen.. )

 

 

/I’ve been listening a lot to Artie Shaw lately! So here’s two favorite tunes from a recording from 1938.. I especially like the saxophone part of Beguine the beguine!/

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: