Hoppa till innehåll

Lite sommarplagg kommer lastat!

augusti 25, 2014

Vips och hej så var sommaren slut. Precis i tid med att kyligare väder kom fick jag en hel uppsättning sommarkläder i tunn bomull färdiga..sommarÄr inte det typiskt så säg!? Men jag är ju iallafall stadd till nästa sommar om det inte kommer en varmfront i slutet av augusti. Fickor på kjolen är ju min favorit nu så givetvis fick det bli det på den här röda också. Blåa knappar eftersom blått, vitt och rött är en av de bästa kombinationerna på somriga plagg..

sommar2

En blå blus i sladdrig viscos. Med lite knyt i halsen och knapparna i set om tre..

sommar3He, hejj!
sommar4Den tredje blusen i mjuk ”bäck-och-bölja” bomull och en riktigt enkel modell, sådana som man egentligen behöver mest av….
sommars1

Men fryser man om armarna kan man ju alltid ta på en kofta…Och visst behöver man lite somliga färger även när hösten börjar närma sig, det behöver ju inte bara vara murrigt för att kvällarna blir mörka och man behöver ta på sig ylle igen…
sommar6

De röda slejfpumpsen passade perfekt till kjolen och det var trevligt att ha på sig högklackat en stund… Även om jag får byta så fort jag tänker gå ut (vi har nydränerat  här hemma och därmed både sandigt och lerigt över hela tomten, inte finsko-anpassat alltså)…sommar7

/Just in time for the cold weather I got these summery blouses and red skirt ready in thin cotton.. Isn’t that just typical? But I’ll sure be ready for next year or maybe there be some indian summer later in august if I’m lucky.. Or maybe I should take out my flannels and wools and start to sew on new things for the autumn/winter wardrobe…/

One Comment leave one →
  1. augusti 27, 2014 10:46 f m

    Tusen tack!! Ja, man blev verkligen snuvad på sensommaren. synd, men det är bara att hoppas på en lång och vacker höst istället. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: